Fartøy

Vi bygger ett-skrogs arbeidsfartøy, katamaraner og passasjerfartøy. Hos oss får du solid konstruksjon og god faglig kvalitet. Alle våre fartøy er kjent for å ha gode sjøegenskaper, stabilitet og er godt tilpasset røffe forhold langs norskekysten.

Våre fartøy bygges og utrustes i tett samarbeid med våre kunder. Vi bygger komfort og skreddersøm tilpasset oppgaver på sjøen. I tett samarbeider med anerkjente båtkonstruktører og norske leverandører har vi fokus på fremtidens design og løsninger.

Vi har flere elektriske og hybride arbeidsfartøy i fulldrift i havbruksnæringa å har med dette opparbeidet oss data og god teknisk erfaring gjennom flere prosjekter. Mens vi kontinuerlig fortsetter jobben for å utvikle de beste løsningene i morgendagens fartøy.

Våre modeller leveres i størrelser fra 26 fot til 50 fot.

 

Våre mest populære passasjerfartøy-modeller:

Arbeid

Vi har elektriske og hybride arbeidsfartøy i fulldrift i havbruksnæringa. Med dette har vi opparbeidet oss data og god teknisk erfaring gjennom flere prosjekter. Mens vi kontinuerlig fortsetter jobben for å utvikle de beste løsningene i morgendagens fartøy.

Våre fartøy bygges og utrustes i tett samarbeid med våre kunder. Vi bygger komfort og skreddersøm tilpasset oppgaver på sjøen. I tett samarbeider med anerkjente båtkonstruktører.

Våre modeller:
FollaWork FollaPower FollaCat

Hurtig

Våre hurtiggående fartøy er kjent for svært gode sjøegenskaper under høy fart. Anerkjente konstruktører står bak fartøyeneene, som er i daglig drift av aktører i havbruksnæringa, Statens Naturoppsyn og dykkerselskap.

Våre modeller:
FollaTerrier FollaNova FollaSpeed

Konsept

Vi har i samarbeid med konstruktører og kunder utviklet noen konsepter innen service og hurtiggående fartøy.

 • FollaSpeed 50

  Om fartøyet

  Et konsept hvor fart og sjøegenskaper er satt i fokus.

  Denne modellen gjør høy hastighet og er utrustet for å kunne transportere opp til 15 passasjerer. Fartøyet er innredet med dempede stoler, WC og liten benk for kaffekrok. Styrhus er godt isolert og montert på labber som gir god  komfort og støydemping. Dobbelinstallasjon lett tilgjengelig under to store hydraulisk dempede maskinromsluker. Denne leveres med åpent dekk foran eller overbygg. VAbildet med IPS2, men kan leveres med annen motorløsning.

   

  Hoveddimensjoner:

  • Lengde : 14,90 m
  • Bredde: 4,00 m
 • FollaTerrier 26 Fisk

  Om fartøyet

  Fartøyet er et robust fartøy under 8 meter utviklet for gode sjøegenskaper i røffe forhold, god komfort og høyt fribord. Styrhuset innredes i slitesterke materialer, dempede stoler og skreddersydd styrekonsoll tilpasset navigasjonspakke og plass. Styrhus er isolert og montert på labber som gir god  komfort og støydemping. Med WC, tank, lasterom i forpeak og god plass over dekk er det mye båt for pengene.

  Standard utgaven av denne modellen er tegnet med DPI drev, men kan enkelt leveres med påhengsmotor.

  Hoveddimensjoner:

  • Lengde : 7,99 m
  • Bredde: 3,20 m
  • Dybde: 1,05 m
  • Tank: 1000 l

   

 • FollaExpress 36

  Om fartøyet

  Fartøyet er et robust fartøy utviklet for gode sjøegenskaper i røffe forhold, komfort og sikkerhet. Styrhuset innredes etter ønsker og behov i slitesterke materialer og dempede stoler opp til maks 10 personer. Styrhus er godt isolert og montert på labber som gir god  komfort og støydemping. Med høyt fribord, lasterom i forpeak og god plass over og under dekk er det mye båt.

  Standard utgave av denne er tegnet med aksling, men fartøyet kan enkelt leveres med drevløsning og ønsket motorpakke som passe denne modellen.

  Hoveddimensjoner:

  • Lengde : 9,85 m
  • Bredde: 3,30 m
  • Dybde: 1,20 m

   

 • FollaNova 43

  Om fartøyet

  FollaNova 43 leveres med ønsket utstyrspakke tilpasset behov.

  Fartøyet er et robust fartøy utviklet for gode sjøegenskaper i røffe forhold, komfort og sikkerhet. Styrhuset innredes etter ønsker og behov i slitesterke materialer, dempede stoler, benker med oppbevaring, pentry og WC. Styrhus er godt isolert og montert på labber som gir god  komfort og støydemping. Med høyt fribord, lasterom i forpeak, dekkshus og god plass over og under dekk er det mye båt.

 • FollaCat 15

  Om fartøyet

  FollaCat 15 leveres med dieselmekanisk, dieselelektrisk og helelektrisk fremdriftspakke!

  Hoveddimensjoner:

  • Lengde : 14,90 m
  • Bredde: 12,00 m
  • Dybde: 3,00 m