NY MODELL! FollaNova32

Tilgjengelig for produksjon 2022.

Hurtiggående passasjerfartøy – FollaNova 32.

 

Folla Maritime Service har i samarbeid med Marin Design utviklet et kompakt passasjerfartøy med gode sjøegenskaper godt tilpasset havbruksnæringa. 

Lett og robust med mulighet for montering av fast aksling!

Med sine 32 fot får man et fartøy stort nok for aksling samtidig som fartøyet er lett å vil oppnå en masjfart godt over 20 knop. Den gir god komfort for passasjerer og gjør transportetappen effektiv for daglig drift. Produsert i aluminium og tilpasset røffe forhold vil dette fartøyet kunne tåle stor belastning med full drift og alle årstider langs hele norskekysten.

Skrog og hovedarrangement

Lengde: 9.85 m
Bredde: 3.30 m
Dybde: 1.20 m
Mannskap: 5-6M
Brennoljetanker: 6.0 m3

Utrustning

Den kan produseres med stoler for ei besetning opp til 6 personer. Alle stoler kan utrustes med demping og skinner for justering. Ulike styrhusdesign med ulike løsninger gir deg mulighet for å velge stoler til hele mannskapet eller benk og oppbevaring akter.

Vi anbefaler en motorpakke på 380hk til 480hk for å oppnå beste mulig ytelse.

Standard Utrustning

Med utgangspunkt i erfaringer vi har gjort oss gjennom samarbeid med flere ulike redere og i dette tilfellet Marin Design har vi satt sammen en standard utrustningspakke for FollaNova 32. Fartøyet produseres etter Nordisk Båtstandard og «Forskrift om fartøy under 24 m som fører 12 eller færre passasjerer». Pakken inkluderer elektronisk utrustning, navigasjonspakke og sikkerhetspakke i henhold til krav og antall i besetning. Modellen er standardisert med isolert styrhus montert på gummilabber, isolert maskinrom for støyreduksjon, elektrisk thruster og flåte montert på rekke akter.

Standard motorpakken gir gunstig pris, god garanti og yrkestilpasset levetid med en masjfart på ca. 22 knop og består av Volvo Penta D6 380 hk med Helseth propellanlegg. 

Ta kontakt for priser og spesifikasjon.

Opsjoner og skreddersøm

Folla Maritime Service har god erfaring med skreddersøm og kompetanse innen fagområder og krav. Vi setter gjerne opp en løsning av denne modellen tilpasset deres ønsker og behov til utrustning.

Kontakt oss gjerne for en prat. Vi setter opp et pristilbud på ønsket pakke.

Camilla Kvaløsæter

Salgssjef nybygg
Tlf. 456 02613

[email protected]

 

 camilla