FollaPower 50

Vi lanserer FollaPower 50, og utvider med dette porteføljen av fartøy ytterligere. Vi lanserte tidligere i år FollaPower 42, og med bakgrunn i etterspørsel fra markedet lanseres nå FollaPower 50.

FollaPower-serien representerer en-skrogs fartøy med god plass for utrustning, stor krankapasitet og dekksplass. FollaPower skal gi brukere en trygg og god arbeidshverdag med sikkerhet i fokus. Fartøyene tilbys med fremdriftssystem etter kundens eget ønske, herunder hybrid med stor batteripakke, dieselelektrisk eller konvensjonell diesel. Fartøyene er produsert i aluminium og er tilpasset røffe forhold til alle årstider langs hele norskekysten.

FollaPower 50 som er designet i samarbeid med Møre Maritime AS, måler 14,90 m, og har en bredde på 8,0 m. Folla Maritime Service setter skreddersøm i høysetet, og spesifikasjon og utrustning skjer etter kundens behov og ønsker.

For ytterligere opplysninger – ta kontakt med :

Salgsjef nybygg

Camilla Kvaløsæter

Tlf. +47 456 02 613
E-post: [email protected]