FollaTerrier 26 til Refsnes Laks

Refsnes Laks har kontrahert FollaTerrier 26 fra Folla Maritime Service. Fartøyet har byggenummer 86 og er forventet levert i utgangen av juli.

– Vi fikk presentert en visningsbåt av modellen FollaTerrier 26. Den viste seg å være en meget god sjøbåt med høyt fribord. Vi jobber ved værutsatte lokaliteter hvor dette fartøyet vil fungere svært godt. Da det viste seg at Folla Maritime hadde ytterligere ett fartøy straks klart for levering, og vi hev oss rundt og tinget på dette bygget, sier Brage Hopen i Refsnes Laks.

Folla Maritime Service takker Refsnes Laks for tilliten som vises gjennom nye båtkjøp.

– FollaTerrier 26 vet vi, etter gode tilbakemeldinger fra kunder, er en veldig praktisk og sjødyktig personellbåt. Ansatte ved Folla Maritime er stolt av å produsere fartøy som gir operatører gode og trygge opplevelser til sjøs. Refsnes Laks stiller strenge krav fra oss som leverandør, og vi takker for tilliten de viser oss på nytt gjennom bestilling av nok et fartøy, sier salgssjef for nybygg ved Folla Maritime Service; Camilla Kvaløsæter.

Folla Maritime Service bygger personell, lokalitets- og servicefartøyfartøy i aluminium, samt utfører service, reparasjoner og oppgraderinger av fartøy. I tillegg har selskapet en avdeling som bistår kunder med formidling av brukte fartøy. Verftet bistår også denne kunden med megling av et brukt passasjerfartøy de ikke lenger har behov for.

Fartøyet er utstyrt med Volvo Penta Marine 320 hk motor med DPI drev og følgende spesifikasjon:

  • Mål: 7,99m x 2,85m
  • Fartøyet er designet av Marin Design.
  • Volvo Penta Marine Generator fra Rørvik Marina
  • Thruster fra Sleipner Motor
  • Nokke fra Tennfjord
  • installasjon og navigasjon fra Retronic
  •  

Kontaktinfo:

Camilla Kvaløsæter, Salgssjef nybygg

+47 45 60 26 13, [email protected]

Otto Sjølien, Daglig leder

+47 90 12 04 23, [email protected]

Espen Strand, Megler bruktbåt 

+47 916 92 920, [email protected]