Om oss

Verksted sveising1_webNærhet til kunden er vår styrke. Nye løsninger utvikles i nært samarbeid med kunden, som kan følge byggeprosessen.

Vi har produsert båter for havbruksnæringa siden 1994, og vet hvilke krav som stilles til driftssikkerhet, bruksegenskaper og kvalitet.

KjappFolla Maritime Service AS har et nært samarbeid med Marin Design AS, som er et anerkjent og veletablert firma innen konstruksjon av fiske- og oppdrettsfartøy. Vi samarbeider også tett med Viknaslipen AS og Kvernevik Engineering AS.

Våre båter er i daglig bruk hos mange oppdrettsselskap og andre firma og langs hele kysten, blant andre Salmar og Cermaq.

Folla Maritime Service AS har i dag 21 ansatte. Alle har fagbrev som platearbeidere eller er sertifiserte sveisere. Flere av de ansatte har vært med helt siden starten. Våre båter er fagmessig utført, og vi tar sikte på å bli ISO-sertifisert (ISO 9000) i løpet av 2014.06.11

Folla Maritime Service AS ble startet i februar 2013, og har siden starten hatt en meget positiv utvikling med god ordretilgang. Dagens selskap, og forløperne Folla Maritime AS og Mecon AS, har produsert 45 oppdrettsbåter og ei fôringsflåte siden båtproduksjonen startet i 1994. I tillegg er det bygd hurtiggående båter og en fiskebåt.