Nå også med vannjet!

Vi kan nå tilby vår populære modell, FollaNova 32, med dobbel vannjet og 640 hk.  

FollaNova 32 er et passasjerfartøy utviklet sammen med erfarne flinke folk ansatt i havbruksnæringa og deres krav. Fartøyet er produsert for daglig drift i norsk klima og tøffe forhold på havet. Med fokus på komfort, sikkerhet og gode sjøegenskaper har vi i samarbeid med leverandører og konstruktør nå også utviklet et godt alternativ til samme modell med aksling eller drevløsning. Med fremdrift på totalt 640 hk fordelt på to motorer gir dette et driftssikkert fartøy med god marsjfart.

 

Utstyrt med Volvo Penta 320 hk, ZF68 og Doen DJ112 twin installasjon får vi følgende fartsprofil:

Fartsprofil FN32 med Doen DJ112 vannjet.
DJ112 Tegning – teknisk spesifikasjon.

 

FollaNova 32 har en lengde på 9,85 meter og en bredde på 3,30 meter som gir meget god plass både under og over dekk. Det er god komfort for 4 til 6 passasjerer med dempede stoler, styrhus på labber og godt isolert styrhus.

Vi tilpasser løsninger etter kundens ønsker for innredning og utrustning i norskbygd kvalitet.

Ta kontakt med vår salgssjef Camilla Kvaløsæter for tilbud eller en uformell båtprat.

Kontaktinfo:

[email protected] eller mob. 456 02613.