Verftet signerer bygg 99 med Salaks!

Folla Maritime Service og Salaks inngikk kontrakt på en FollaTerrier 26 i November 2023. Det er første tilskudd fra Flatangerverftet til båtparken i havbruksselskapet stasjonert i Salangen i Troms. 

Salaks AS er et lokalt eid havbruksselskap som siden 1979 har produsert laks av høy kvalitet til hele verden.

GA av bygg 99 med Salaks nye fargedesign og logo.
 
Vi tok imot Salaks på besøk ved verftet 19. mars. Det ble en givende båtdag med gjennomgang av prosjektet deres, Bygg 99, omvisning ved verftet og andre fartøy i produksjonen samt testkjøring av FollaTerrier 26.
 
Refsnes laks bidro til at dagen ble ekstra begivenhetsrik da de tok turen innom verftet med FollaTerrier 26, bygg 86.
 
“Det er veldig trivelig å få Salaks på besøk hos oss i Flatanger. det ble en fatastisk dag i fantastisk vær. Vi er også svært takknemlig for det gode samarbeidet vi har med Refsnes Laks!” sier Camilla Kvaløsæter, Salgssjef i Folla Maritime Service.
 
Teknisk leder, Dag Halvar Hauge, i Salaks inspiserer skroget til fartøyet de venter levert i sommer.

Vår driftssjef og teknisk leder er på besøk hos Folla Maritime Service for å bli kjent med, og for å komme med innspill på vår nye båt “Thorvald Johan”. Båten er en Folla Terrier på 26 fot, og skal primært benyttes av ansatte på Salangsverket for transport ut til våre lokaliteter (facebook, Salaks AS, 19.03.24).

I flott vårvær fikk vi lånt en tilsvarende båt fra Refsnes Laks, og det ble en veldig positiv opplevelse. Takk til gode kollegaer i næringen som lot oss låne deres båt (facebook, Salaks AS, 19.03.24).

Bygg 86 eid av Refsnes laks.

“Vi gleder oss til nybygget leveres i juni” skriver salaks på sin facebookside. 

“På vegne av alle ansatte ved verftet er vi er takknemlige for tilliten og gleder oss til å få levere en FollaTerrier 26 til Troms i sommer” sier Kvaløsæter avslutningsvis.