Ny produksjonsleder ansatt

Odd Arve Trefjord er ansatt som ny produksjonsleder i Folla Maritime Service AS. Trefjord som er utdannet industrimekaniker kommer fra en teknisk rolle i Bjørøya AS, og har arbeidserfaring fra Salsnes Filter AS og Folla Maritime AS. Trefjord vil ha første arbeidsdag 1. august.

I følge daglig leder Otto Sjølien kommer nyansettelsen som følge av den kraftige veksten bedriften er inne i. – Vi har i løpet av de siste månedene økt arbeidsstokken fra om lag 20 til 30 ansatte. Vi forventer at omsetninga nærmer seg 100 millioner i løpet av et par år, og når vi øker produksjonskapasiteten såpass betydelig, må vi også fylle på med tilstrekkelig administrativ kapasitet, og vi er svært fornøyde med at Trefjord blir med på laget. I følge Sjølien er bedriften fortsatt på jakt etter flere produksjonsmedarbeidere, både industrimekanikere, sveisere og platearbeidere.

 – Satsinga med det nye anlegget vil utløse et betydelig potensial for Folla Maritime, og jeg gleder meg til å vende tilbake og komme i gang med de viktige oppgavene i ei spennende tid, sier Odd Arve Trefjord.