Nye ordrer fra Nova Sea

Nova Sea har kontrahert tre personalfartøy av typen FollaNova 32, fra Folla Maritime. Fartøyene har fått byggenummer byggenummer 88, 89 og 90, og den første er estimert levert allerede i november.

  • Vi har hatt et godt samarbeid med Folla Maritime over flere år og vi er godt fornøyde med konseptet de har presentert for personalfartøy gjennom denne modellen. De ansatte som skal bruke fartøyene jobber på svært værutsatte lokaliteter og de har vært tett involvert gjennom hele prosessen. Vi mener våre ønsker er blitt godt ivaretatt, sier Odd Stensland, Teknisk Ansvarlig Sjø i Nova Sea

Folla Maritime er svært fornøyd med at Nova Sea har inngått nok en kontrakt med selskapet. De nevner også at de har tatt utgangspunkt i FollaTerrier 26, som de har gode erfaringer med. På de nye båtene til Nova Sea, er skrogtypen skalert opp og det er fått på plass en fast aksling om bord.

  • Vi takker Nova Sea for tilliten de viser oss med nok en kontrakt og ser frem til å bygge tre fartøy av den nye passasjerbåt modellen, FollaNova 32. Dette har vi tro på vil bli en knallgod sjøbåt i røffe værforhold. Vi setter stor pris på fortsettelsen med Nova Sea og det er en glede å kunne bidra ytterligere til å styrke båtparken deres. Vi er stolt av å produsere gode skreddersydde løsninger, utviklet i tett samarbeid med kunde, sier salgssjef for nybygg ved Folla Maritime Service; Camilla Kvaløsæter.

Folla Maritime Service bygger personell, lokalitets- og servicefartøyfartøy i aluminium, samt utfører service, reparasjoner og oppgraderinger av fartøy. Selskapet flytter i disse dager inn i nytt anlegg med betydelig kapasitetsøkninger og får en båtheis som løfter 450 tonn. I tillegg har selskapet en avdeling som bistår kunder med formidling av brukte fartøy.

  • Vi vil også i disse dager ta i bruk vårt nye produksjons- og serviceanlegg med båtheiskapasitet på 450 tonn. Det vil gi oss både flere og bedre muligheter for bygging av nye fartøy – både personell-, lokalitets- og servicefartøy. Samtidig vil vi øke servicekapasiteten vesentlig. Vi går en spennende tid i møte, tilfører Kvaløsæter

Fartøyene er utstyrt med Volvo Penta Marine 380 hk motor, fastaksling og følgende spesifikasjon:

  • Mål: 9,85m x 3,30m
  • Fartøyet er designet av Marin Design.
  • Volvo Penta Marine Generator fra Rørvik Marina
  • Propellanlegg fra West Mekan
  • Thruster SH100 fra Sleipner Motor
  • Nokke fra Tennfjord
  • Navigasjon og kommunikasjon fra Navy Rørvik

For ytterligere informasjon: Camilla Kvaløsæter, Salgssjef nybygg, mobil 456 02 613 eller Otto Sjølien, daglig leder, mobil 901 20 423.