Håløy Havservice fikk ny båt

Håløy Havservice AS på Engenes i Troms fikk i dag overlevert en ny FollaWork 35 fra Folla Maritime Service AS. Dette er tilsvarende fartøy som Håløy Havservice fikk overlevert i fjerde kvartal 2018. Fartøyet er verftets bygg nummer 76.

Fartøyet har følgende spesifikasjon:

  • Mål: 10,65m x 5,0m
  • Hovedmotor NOGVA-SCANIA DI9 250hk v/1800 Rpm
  • Hjelpemotor NOGVA-Nanni QLS 22
  • Capstaner fra Tennfjord
  • Amco Veba 8tm kran fra Truck Tec
  • 2 x Thruster type SH320 fra Sleipner
  • Propellanlegg levert av Nogva Motorfabrikk AS
  • Fartøyet er designet av Marin Design

«Fartøyet som får navnet M/S «Storøy II» erstatter gamle M/S «Storøy» som har vært i operasjon i regionen siden 1980. Selv om det er vemodig å fase ut utstyr som har vært i lang og tro tjeneste, representerer de nye fartøyene fra Folla Maritime viktige fremskritt for våre operasjoner. Fartøyene fra Folla Maritime holder god kvalitet og høy finish, og begge leveransene har skjedd til avtalt tid, sier Kristian Bredahl i Kleiva Fiskefarm AS»

«Vi takker Håløy Havservice AS nok en gang for tilliten og oppdraget. Vi synes det er spennende å jobbe med kunder som stiller store krav til tekniske detaljer og utforming av fartøyene. Vi takker rederiet for et godt samarbeid gjennom byggeperioden, sier Greger Samuelsen, Markedssjef i Folla Maritime Service.»

Fv: Jan Christian Johansen, Fredrik Strand, Jonas Svendsen, Kristian Bredahl og Greger Samuelsen, Markedssjef Folla Maritime Service

 

Folla Maritime Service bygger fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgraderinger.

Selskapet har levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. For å opprettholde og sikre topp kvalitet, foregår all produksjon i Flatanger, og er ikke flyttet til utlandet. Folla Maritime Service var først ute med katamaraner som servicefartøy, og disse er i daglig bruk ved svært mange oppdrettsanlegg langs hele kysten.

 

Kontaktinfo:

Greger Samuelsen, Markedssjef Folla Maritime Service AS

+47 90 47 48 48

Runar Brennvolleng, Daglig leder Folla Maritime Service AS

+47 48 13 58 57