NOVA SEA FIKK NY BÅT FRA FOLLA MARITIME!

Nova Sea AS fikk i helga overlevert en ny FollaWork 35 med navnet MS/Tjøttagutten. Lokalitetsleder Arne Håvard Måsøy ved Nova Sea Tjøtta, overtok fartøyet under båtmessa i Sandnessjøen. FollaWork 35 er et godt utrustet en-skrogs oppdrettsfartøy med optimal kombinasjon av gode sjøegenskaper og god dekksplass. Dette er det tolvte fartøyet Folla Maritime Service AS (FMS) har produsert av denne modellen. Fartøyet er verftets bygg nummer 75.

FMS har to fartøy av samme type under bygging.

Fartøyene har følgende spesifikasjon:

 •  Mål: 10,65m x 5,0m
 •  Hovedmotor Nogva John Deere 265 HK
 •  Tennfjord Capstaner 1 x 3 tonn og 2 x 1 tonn
 • Amco Veba kran 8,0 t/m
 •  Tennfjord Høytrykkspyler 28/82
 •  Thruster 2 x Sleipner type SH320
 •  Propellanlegg levert av Nogva Motorfabrikk AS
 •  Generator Nogva Nanni QLS
 •  Fartøyet er designet av Marin Design
 •  Elektrisk anlegg levert av Elektroservice AS
 •  Navigasjon, kommunikasjon og AIS er levert av Navy AS Rørvik.
 • Fartøyet har instrumentpanel og konsoller utviklet av FMS i samarbeid med Retronic AS.

  – Vi vil takke Nova Sea for oppdraget og et godt samarbeid i byggeprosessen. De fikk et fartøy av samme type i mars, og vi får meget gode tilbakemeldinger på gjennomført kvalitet. Tjøttagutten som ble levert nå i helgen ble levert en uke før tiden. Vi har fokus på å skreddersy løsninger basert på brukernes ønsker, og sluttproduktet er et resultat av godt samarbeid i byggeprosessen mellom Nova Sea og våre ansatte ved verftet i Flatanger. De fleste av brukerne har allerede vært ombord og fått en gjennomgang av båten. Det setter vi som leverandør stor pris på sier Markedssjef i FMS, Greger Samuelsen»

  – FMS leverer en uke før leveringsdato, det er det ikke alle som gjør. Vi synes sluttproduktet ser meget bra ut. Mange smarte detaljer som Folla Maritime er alene om. Vi er oppdatert under hele byggeperioden, da er vi trygge på at et godt sluttprodukt blir levert til avtalt tid, sier Arne Håvard Måsøy, lokalitetsleder ved Nova Sea Tjøtta»

Folla Maritime Service AS bygger fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgraderinger.

Fra verftet Flatanger i Nord-Trøndelag har selskapet levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. FMS var først ute med katamaraner som servicefartøy, og disse er i daglig bruk ved svært mange oppdrettsanlegg langs hele kysten. Selskapet prosjekterer og bygger i tett dialog med kunden, og samarbeider med anerkjente båtkonstruktører som har stor kompetanse på sine spesialområder.

Kontakinfo:

Markedssjef Greger Samuelsen: 90 47 48 48.

Daglig Leder Runar Brennvolleng: 481 35 857.