Håløy Havservice AS velger Folla Maritime på nytt!

Håløy Havservice AS på Engenes i Troms har signert kontrakt på en Follawork 35. Dette blir bygg nummer 76 fra Folla Maritime.

Fartøyet har følgende spesifikasjon:

  • Mål: 10,65m x 5,0m
  • Hovedmotor NOGVA-SCANIA DI9 250hk v/2400 Rpm
  • Hjelpemotor NOGVA-Nanni QLS 32
  • Tre capstaner fra Tennfjord
  • Amco Veba 8tm kran fra Truck Tec
  • 2 x Thruster type SH320 fra Sleipner
  • Propellanlegg levert av Nogva Motorfabrikk AS
  • Fartøyet er designet av Marin Design

« Håløy Havservice vet hva de vil ha, de har gode rutiner på alle detaljer og de verdsetter god kvalitet. To kontrakter på kort tid med Håløy bevitner at det er nettopp det vi leverer. Vi leverte også bygg nummer 72, MS/Fossekall, til Håløy. MS/Fossekall ble levert i Harstad lørdag 6.oktober, og nå å kontraherer de en ny båt.  All produksjon foregår på verftet i Flatanger. Da har vi full oversikt i byggeprosessen og vi skreddersyr detaljene vi får fra Håløy, sier Greger Samuelsen, Markedssjef i Folla Maritime Service ».

Folla Maritime Service har i tillegg to tilsvarende fartøy under bygging, samt en Follaspeed 36 i produksjon.

Folla Maritime Service bygger fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgraderinger.

Selskapet har levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. For å opprettholde og sikre topp kvalitet, foregår all produksjon i Flatanger, og er ikke flyttet til utlandet. Folla Maritime Service var først ute med katamaraner som servicefartøy, og disse er i daglig bruk ved svært mange oppdrettsanlegg langs hele kysten. Selskapet prosjekterer og bygger i tett dialog med kunden, og samarbeider med anerkjente båtkonstruktører som har stor kompetanse på sine spesialområder.

 

Kontaktinfo:

Greger Samuelsen, Markedssjef Folla Maritime Service AS

+47 90 47 48 48

Runar Brennvolleng, daglig leder Folla Maritime Service AS

+47 48 13 58 57