Folla Maritime megler arbeidsbåter

Folla Maritime Service AS i Flatanger har etablert et nytt forretningsområde for salg og formidling av brukte fartøy, hovedsakelig rettet mot havbruksnæringen. Denne satsningen vil foregå i tillegg til bygging av nye fartøy.

«I takt med en sterk flåtevekst ser vi et behov for å kunne tilby formidling og salg av fartøy som enten skal fases ut eller byttes til fordel for nytt fartøy. Vi har et betydelig kontaktnett langs hele norgeskysten og vi har også kontakt med oppdrettsaktører internasjonalt som viser interesse for Norsk oppdrettsteknologi. Således kan vi tilby de rette båtene til de rette kundene. Vi har allerede flere fartøy som er klare for salg, og vi vil nå presentere disse for markedet i tillegg til nye fartøy, sier Greger Samuelsen, Markedssjef i Folla Maritime Service ».

Folla Maritime Service har produsert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. Selskapet har nå fire nye fartøy under bygging ved verftet som er lokalisert i Flatanger. Selskapet har også avdelingskontor i Namsos.

Kontaktinfo:

Greger Samuelsen, Markedssjef Folla Maritime Service AS

+47 90 47 48 48

Runar Brennvolleng, daglig leder Folla Maritime Service AS

+47 48 13 58 57