Ny signering mellom Nova Sea og Folla Maritime!

Nova Sea signerte nylig en Follawork 35 med byggenummer 73, og i går signerte de også byggnummer 75.

Dette blir den tolvte modellen av Follawork 35 fra Folla Maritime.

Fartøyene har følgende spesifikasjon:

  • Mål: 10,65m x 5,0m
  • Hovedmotor Nogva Deere type 6068AFM75 265hk v/2400 Rpm
  • Generator Nogva Nanni QLS 22
  • Tre capstaner (3 tonn/ 2×1 tonn)
  • Amco Veba Kran
  • Thruster 2x Sleipner type SH320
  • Propellanlegg levert av Nogva Motorfabrikk AS
  • Fartøyet er designet av Marin Design.

 

 

 

 

 

 

 

 

« At Nova Sea nå kontraherer en ny båt, før den første er sjøsatt, gjør oss meget stolt. Da vi hadde befaring med Nova Sea ombord i bygg 72 i oktober var kvalitet tema. To kontrakter på så kort tid gjør oss trygge på at det er nettopp det vi leverer. All produksjon gjøres på verftet i Flatanger og da har vi full oversikt under byggeprosessen og kan skreddersy kundens ønsker. sier Greger Samuelsen, Markedssjef i Folla Maritime Service ».

Folla Maritime Service har i tillegg et tilsvarende fartøy under bygging, samt en Follaspeed 36 i produksjon.

Folla Maritime Service bygger fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgraderinger.

Fra verftet Flatanger i Nord-Trøndelag har selskapet levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. Folla Maritime Service var først ute med katamaraner som servicefartøy, og disse er i daglig bruk ved svært mange oppdrettsanlegg langs hele kysten. Selskapet prosjekterer og bygger i tett dialog med kunden, og samarbeider med anerkjente båtkonstruktører som har stor kompetanse på sine spesialområder.