Nova Sea Kontraherer en Follawork 35

Folla Maritime Service AS har inngått kontrakt med Nova Sea AS om levering av servicefartøy av typen Follawork 35 i første kvartal av 2019.

Dette vil være verftets byggenummer 73, og er den ellevte modellen av Follawork 35.

Fartøyene har følgende spesifikasjon:

  • Mål: 10,65m x 5,0m
  • Hovedmotor Nogva Deere type 6068AFM75 265hk v/2400 Rpm
  • Tre capstaner (3 tonn/ 2×1 tonn)
  • Amco Veba Kran
  • Thruster 2x Sleipner type SH320
  • Propellanlegg levert av Nogva Motorfabrikk AS
  • Fartøyet er designet av Marin Design

«Vi er stolte av at Nova Sea velger oss som leverandør, og ser frem til et tett samarbeid med dem fremover. På tur nordover med bygg 72, fikk en representant fra Nova Sea omvisning av ferdig fartøy. Under omvisningen fikk vi mye skryt på finish og løsninger, noe som videre har resultert i denne kontrakten, sier Greger Samuelsen, Markedssjef i Folla Maritime Service».

Folla Maritime Service har i tillegg et tilsvarende fartøy under bygging, samt en Follaspeed 36 i produksjon.

Folla Maritime Service bygger fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgraderinger.

Fra verftet Flatanger i Nord-Trøndelag har selskapet levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. Folla Maritime Service var først ute med katamaraner som servicefartøy, og disse er i daglig bruk ved svært mange oppdrettsanlegg langs hele kysten. Selskapet prosjekterer og bygger i tett dialog med kunden, og samarbeider med anerkjente båtkonstruktører som har stor kompetanse på sine spesialområder.