To nye båter levert fra Folla Maritime

Under årets «Tangspræll»-dager i Flatanger sist helg overleverte Folla Maritime Service to nye båter til lokale oppdrettsaktører.

Bygg nummer 70 som bærer navnet Fanøy ble levert til Bjørøya AS. Båten er et hurtiggående fartøy av typen FollaSpeed 36, som er konstruert for høy marsjfart under krevende forhold. Fartøyet er utrustet med med 2 x Volvo Penta D4 260, og har en toppfart på hele 40 knop.

Bygg nr. 70 – MS Fanøy levert til Bjørøya AS

Fartøyet som er designet med åtte sitteplasser, skal benyttes til frakt av personell mellom lokaliteter året rundt under krevende forhold.

I tillegg overleverte verftet bygg nummer 71 til Nærøysund Aquaservice AS. Dette er en FollaWork 35, en robust arbeidsbåt med navnet Leo. Fartøyet har målene 10,65 x 5 meter, og er godt utrustet med blant annet Scania 250 hk, 8 tonns kran, capstaner og spyleaggregat. Fartøyet vil operere lokaliteter i Ytre Namdal for oppdrettere i regionen.

Bygg nr. 71 – MS Leo levert til Nærøysund Aquaservice AS

Begge båtene har det man forventer av moderne hjelpemidler, pluss litt til.

På Lørdag lå båtene ved flytebrygga til Zanzibar Inn ved martnasområdet, og begge fartøyene ble godt besøkt av publikum i løpet av dagen.

I følge markedssjef Greger Samuelsen i Folla Maritime Service, var det spesielt moro å overlevere fartøyene under de årlige «Tangspræll»-dagene i Flatanger. «I strålende sommervær var det en fornøyelse å vise frem nybyggene både til våre kunder og besøkende for øvrig. Vårt inntrykk er at kundene er fornøyd med produktene vi har levert, og i tillegg var det stor interesse for fartøyene blant publikum under årets «Tangspræll», sier Greger Samuelsen.

Tangsprælldagan 2018
Reder Brynjar Karlsen i Nærøysund Aquaservice (til venstre), produksjonssjef Marius Olsen i Bjørøya og markedssjef Greger Samuelsen i Folla Maritime. Foto: Namdalsavisa.

For ytterligere informasjon – ta kontakt:

Greger Samuelsen, Markedssjef, +47 90 47 48 48