Ny kontrakt på Follawork 35

Folla Maritime Service AS har inngått kontrakt med Håløy Havservice AS om levering av servicefartøy av typen Follawork 35 i tredje kvartal av 2018.

Fartøyene har følgende spesifikasjon:

  • Mål: 10,65m x 5,0m
  • Hovedmotor Scania DI09 70M 250 HK ved/1 800 omdr.
  • To capstaner (3 tonn/1 tonn)
  • Amco Veba Kran
  • Thruster 2x Sleipner type SH300
  • Propellanlegg levert av Nogva Motorfabrikk AS
  • Fartøyet er designet av Marin Design.

 

«Det er veldig gledelig at Håløy Havservice velger oss som leverandør, og vi ser frem til et godt samarbeid med dem fremover. Etterspørselen er fortsatt stor etter denne modellen, og det er stas at vi igjen får levere modellen nordover til en ny kunde. Dette blir den tiende varianten av Follawork 35, sier Runar Brennvolleng, daglig leder i Folla Maritime Service».

Folla Maritime Service har i tillegg to tilsvarende fartøy under bygging, hvor den ene er forventet levert fra verftet i midten av Juni. I tillegg har de en Follaspeed 36 i produksjon.

«Vi har fått et veldig godt inntrykk av Folla Maritime Service. Follawork 35 har et design som vi har god tro på, noe som gjør at vi gleder oss til å ta den i bruk. Vi ser også frem til et videre samarbeid med Folla Maritime Service, sier Remi Rønning, daglig leder i Håløy Havservice».

Folla Maritime Service AS bygger fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgraderinger.

Fra verftet Flatanger i Nord-Trøndelag har selskapet levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. Folla Maritime Service var først ute med katamaraner som servicefartøy, og disse er i daglig bruk ved svært mange oppdrettsanlegg langs hele kysten. Selskapet prosjekterer og bygger i tett dialog med kunden, og samarbeider med anerkjente båtkonstruktører som har stor kompetanse på sine spesialområder.

Kontaktinfo:

Runar Brennvolleng, daglig leder Folla Maritime Service AS

+47 481 35857