Nytt fartøy levert til Refsnes Laks

Folla Maritime Service har overlevert et fartøy til Refsnes Laks. Fartøyet av modellen Follawork 35 og er verftets bygg nummer 68.

Fartøyet har følgende spesifikasjon:

  • Mål: 10,65m x 5,0m
  • Hovedmotor: John Deere 265HK ved 2.400 omdr.
  • 3 Capstaner (3 tonn/2 x 1 tonn)
  • Amco Veba kran
  • Thruster: 2x Sleipner type SH300
  • Propellanlegg levert av Nogva Motorfabrikk AS
  • Fartøyet er designet av Marin Design
  • Navigasjon levert av Navy
  • Elektroleverandør: Elektroservice AS

«Vi er stolte av å levere et nytt fartøy til Refsnes Laks. De har kjøpt arbeidsbåt av Folla Maritime Service tidligere, og de uttrykker stor tilfredshet med MS Kristine, som er navnet på det forrige fartøyet som de fikk overlevert. Vi håper og tror at MS Vikafjord vil bli like godt mottatt. Dette er den åttende modellen av Follawork 35 som vi har levert. Under byggeprosessen har vi hatt et tett samarbeid med Refsnes Laks, noe som har resultert i gode løsninger og god dialog fra byggestart til overlevering, sier Runar Brennvolleng, daglig leder i Folla Maritime Service».

F.v Stein Refsnes, Frank Lauritsen, Johannes Korsvoll, Brage Hopen og Greger Samuelsen

Folla Maritime Service har i tillegg to tilsvarende fartøy under bygging, samt to hurtiggående fartøy.

«Vi er meget godt fornøyd med MS Vikafjord, og ser frem til å ta båten i bruk. Vi synes at Folla Maritime leverer god norsk kvalitet. Vi har fått tatt god del i utforming av funksjonelle løsninger, men også på design og komfort. Vi har dyktige ansatte som fortjener sikkert og funksjonelt utstyr, noe denne båten er et bevis på, sier Ole Arve Viken i Refsnes Laks».

En fornøyd Brage i kapteinstolen

 

Folla Maritime Service AS bygger fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgraderinger.

Fra verftet Flatanger i Nord-Trøndelag har selskapet levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. FMS var først ute med katamaraner som servicefartøy, og disse er i daglig bruk ved svært mange oppdrettsanlegg langs hele kysten. Selskapet prosjekterer og bygger i tett dialog med kunden, og samarbeider med anerkjente båtkonstruktører som har stor kompetanse på sine spesialområder.

Kontaktinfo:

Runar Brennvolleng, daglig leder Folla Maritime Service AS

+47 481 35857

Greger Samuelsen, markedssjef Folla Maritime Service AS

+ 47 904 74848