Folla Maritime Service AS ansetter Markedssjef

Folla Maritime Service AS i Flatanger styrker organisasjonen, og har ansatt Greger Samuelsen (47) som ny Markedssjef. Samuelsen kommer fra stillingen som innkjøpssjef i Salsnes Filter, og har tidligere arbeidserfaring fra blant annet Nexans Norway og offshorenæringa.

Folla Maritime har ambisjoner om å ta økte markedsandeler både når det gjelder bygging av nye fartøy, men også innenfor service, ombygging og oppgraderinger. Selskapet har nylig vedtatt bygging av ny produksjonshall og slip, og ansettelsen av markedssjef skjer i forlengelse av dette.

Samtidig med ansettelsen av Samuelsen som ny markedssjef, etablerer Folla Maritime Service avdelingskontor i Namsos.

«Vi er stolte av å få Samuelsen med på laget. Vi har gjort et grundig søk etter aktuelle kandidater, og vi er glade for at Samuelsen har takket ja til å bli med på laget. Med bred og solid arbeidserfaring samt interesse for faget, mener vi å ha funnet den rette kandidaten for stillingen. Ansettelsen bidrar til å styrke organisasjonen ytterligere og vil være et viktig bidrag til å nå våre fremtidige ambisjoner. Vi har nylig vedtatt bygging av ny hall og slip. Dette medfører økt kapasitet og behov for flere ressurser i organisasjonen forøvrig», sier Runar Brennvolleng, daglig leder i Folla Maritime Service AS.

«Jeg ser veldig frem til å ta fatt på oppgaven. Folla Maritime har vært gjennom en betydelig revitalisering, og har store ambisjoner for fremtiden. Styre og ledelse har gjort en imponerende jobb de siste årene for å skape et spennende grunnlag for årene som kommer. Det å kunne ta del i denne utviklingen, og ikke minst bli en del av miljøet i havbrukskommunen Flatanger, gjør meg ekstra motivert til å påta meg denne utfordringen. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med selskapets kundeportefølje som representerer en betydelig del av norsk oppdrettsnæring», sier Greger Samuelsen, nytilsatt markedssjef i Folla Maritime Service AS.

Samuelsen tiltrer stillingen senest 1. juli.

Folla Maritime Service AS bygger fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgraderinger.

Fra verftet Flatanger i Nord-Trøndelag har selskapet levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. FMS var først ute med katamaraner som servicefartøy, og disse er i daglig bruk ved svært mange oppdrettsanlegg langs hele kysten. Selskapet prosjekterer og bygger i tett dialog med kunden, og samarbeider med anerkjente båtkonstruktører som har stor kompetanse på sine spesialområder.

Kontaktinfo:

Runar Brennvolleng, daglig leder Folla Maritime Service AS

+47 481 35857

Greger Samuelsen, nytilsatt markedssjef Folla Maritime Service AS

+47 904 74848