Ny kontrakt på Follawork 35

Folla Maritime Service AS har inngått kontrakt med Refsnes Laks AS om levering av servicefartøy av typen Follawork 35 i første kvartal av 2018.

‘Fartøyet har følgende spesifikasjon:

  • Mål: 10,65m x 5,0m
  • Hovedmotor: John Deere 265HK ved 2.400 omdr.
  • 3 Capstaner (3 tonn/2 x 1 tonn)
  • Amco Veba kran
  • Thruster: 2x Sleipner type SH300
  • Propellanlegg levert av Nogva Motorfabrikk AS
  • Fartøyet er designet av Marin Design

 

 

«Vi er stolte av at Refsnes Laks velger oss som leverandør, og vi ser frem til et tett samarbeid med dem utover høsten. Det kommer til å bli noen tekniske endringer i forhold til de andre fartøyene vi har bygget av denne modellen, noe som gjør at vi gleder oss enda mer til å se sluttproduktet. I tillegg er det gledelig at etterspørselen fortsatt er stor etter denne fartøystypen, sier Runar Brennvolleng, daglig leder i Folla Maritime Service.

Folla Maritime Service har i tillegg et tilsvarende fartøy under bygging.

«Vi er veldig fornøyd med tidligere fartøy bygd av Folla Maritime Service, som gjør at vi ser frem til å samarbeide med dem igjen på et nybygg. Dette blir bra! Sier Ole Arve Viken i Refsnes Laks»

Folla Maritime Service AS bygger fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgraderinger.

Fra verftet Flatanger i Nord-Trøndelag har selskapet levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. FMS var først ute med katamaraner som servicefartøy, og disse er i daglig bruk ved svært mange oppdrettsanlegg langs hele kysten. Selskapet prosjekterer og bygger i tett dialog med kunden, og samarbeider med anerkjente båtkonstruktører som har stor kompetanse på sine spesialområder.

Kontaktinfo:

Runar Brennvolleng, daglig leder Folla Maritime Service AS

+47 481 35857