Nytt fartøy til NRS Finnmark

 

Folla Maritime Service har overlevert nok et fartøy til NRS Finnmark. Det er det andre fartøyet av modellen Follawork 35 som er levert til NRS Finnmark den siste tiden. Fartøyet er verftets bygg nummer 66.

Fartøyene har følgende spesifikasjon:

  • Mål: 10,65m x 5,0m
  • Hovedmotor John Deere 265 HK ved/2.400 omdr.
  • To capstaner (3 tonn/1 tonn)
  • Guerra kran 7,5 t/m
  • Tennfjord Høytrykkspyler 28/82
  • Thruster 2x Sleipner type SH300
  • Propellanlegg levert av Nogva Motorfabrikk AS
  • Fartøyet er designet av Marin Design
  • Elektrisk anlegg: Elektroservice
  • Navigasjonssystem: Navy Rørvik

I tillegg er fartøyet utrustet med instrumentpanel/konsoller som er utviklet av Folla Maritime Service i samarbeid med Retronic AS.

«Vi er stolte av å kunne levere enda et godt produkt til NRS Finnmark. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra NRS på det første fartøyet, og håper derfor at MS Karina blir like godt mottatt, sier daglig leder i Folla Maritime Service AS, Runar Brennvolleng»

Fartøyet skal benyttes under tøffe værforhold, og har en utrustning som gjør at kunden vil få optimal utnyttelse av investeringen.

Folla Maritime Service AS ser fortsatt stor etterspørsel etter denne fartøystypen, og har ytterligere to fartøyer under bygging.

«Fartøyet er solid bygget med en fin finish. Vi er godt fornøyd med det første fartøyet, som fremstår som en fin røkterbåt med gode sjøegenskaper. Nå ser vi frem til å ta i bruk MS Karina, sier Ole Sevald Hansen i NRS Finnmark»

Bilde fra overleveringen av det første fartøyet til NRS Finnmark

Folla Maritime Service AS bygger fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgraderinger.

Fra verftet Flatanger i Nord-Trøndelag har selskapet levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. Folla Maritime Service var først ute med katamaraner som servicefartøy, og disse er i daglig bruk ved svært mange oppdrettsanlegg langs hele kysten. Selskapet prosjekterer og bygger i tett dialog med kunden, og samarbeider med anerkjente båtkonstruktører som har stor kompetanse på sine spesialområder.

 

Kontaktinfo:

Runar Brennvolleng, daglig leder Folla Maritime Service AS

+47 481 35857