Folla Maritime Service søker etter servicemedarbeider

I Folla Maritime Service har vi en kompetent og blid servicegjeng som for tiden opplever stor pågang.

DSC04191

Vi ser at jobbene står i kø ikke bare nå, men også i tiden fremover. Dette gleder guttene på serviceteamet som liker de varierte oppdragene de får med blant annet sveising, hydraulikk og mekanisk arbeid.

Vi ønsker å opprettholde trykket på serviceavdelingen, og ser behovet for å styrke avdelingen enda mer. På bakgrunn av dette er vi på utkikk etter enda en servicemedarbeider til denne spennende og viktige avdelingen vår.

Liker du varierte arbeidsdager og har relevant erfaring eller kompetanse → da er kanskje du vår nye kollega?

Du finner mer informasjon rundt stillingen ved å gå inn på denne linken: https://follamaritime.no/ledige-stillinger/

 

Om Folla Maritime Service

Fra båtbyggeriet i Flatanger i Nord-Trøndelag har vi levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. Folla Maritime var først ute med katamaraner som servicefartøy, og disse er i daglig bruk ved svært mange oppdrettsanlegg langs hele kysten. Selskapet prosjekterer og bygger i tett dialog med kunden, og samarbeider med anerkjente båtkonstruktører som har stor kompetanse på sine spesialområder. Folla Maritime Service omsetter for om lag kr 50,0 mill per år og har om lag 20 ansatte.