Bygg nr. 62 til Salmar Farming

Folla Maritime Service AS har overlevert nok et fartøy til Salmar Farming AS. Også denne gangen er det snakk om FollaWork 35.

FollaWork 35 har trøster både i baugen og akter, og kan dermed snu på en femøring. Båten er 10,5 meter lang og 5 meter bred. Modellen er utrustet med en motor på 260 hk, kran på 6,5 tonn/meter og to capstaner.

dsc03690

Båttypen har enkelt skrog og skal brukes som lokalitetsbåt. Den er spesielt egnet til arbeid inne i oppdrettsanleggene. Fartøyet er verftets bygg nr. 62.

Vi er stolte av at Salmar har valgt Folla Maritme Service også denne gangen. Slamar Farming AS er en våre største kunder, og vi har levert totalt åtte fartøyer til Salmar de siste årene, sier daglig leder Runar Brennvolleng.

Folla Maritime Service AS i tillegg tre tilsvarende fartøyer under bygging.

  • Byggenummer 60
  • Lengde: 10,65 meter
  • Bredde: 5,0 meter
  • Motoreffekt: John Deere, 265 hestekrefter
  • Fart: 10 knop
  • Konstruktør: Marin Design

Om Folla Maritime Service

Fra båtbyggeriet i Flatanger i Nord-Trøndelag har vi levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. Folla Maritime var først ute med katamaraner som servicefartøy, og disse er i daglig bruk ved svært mange oppdrettsanlegg langs hele kysten. Selskapet prosjekterer og bygger i tett dialog med kunden, og samarbeider med anerkjente båtkonstruktører som har stor kompetanse på sine spesialområder. Folla Maritime Service omsetter for om lag kr 50,0 mill per år og har om lag 20 ansatte.