Runar Brennvolleng ny daglig leder

runar-e1478074414983

Styret i Folla Maritime Service AS (FMS) har ansatt Runar Brennvolleng som ny daglig leder.

Brennvolleng kommer fra stillingen som produksjonsleder i FMS, og har  siden mai 2016 vært en sentral del av ledergruppa i FMS. Brennvolleng er utdannet maskiningeniør fra HiST, og har i tillegg en mastergrad i ledelse fra NTNU.

Brennvolleng har tidligere arbeidet som produksjonsplanlegger i Reinertsen AS i Trondheim.

Thomas B. Geving, som har fungert som daglig leder siden 1. mai, går tilbake til rollen som styreleder.

“Styret er svært tilfredse med at Runar har takket ja til denne oppgaven. Han har etter få måneder i FMS fått en svært sentral rolle i virksomheten, og styret har store forventninger til Runar og resten av ledergruppa i FMS. Det er også morsomt å se at det er mulig å rekruttere unge og dyktige folk ut til distriktene”, sier Thomas B. Geving, styreleder i FMS.